Delegació a Barcelona

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l¿alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'equip de govern de Palafolls

query_builder   3 maig 2024 17:43

event_note Nota de premsa

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l'equip de govern de Palafolls

Aquest divendres, 3 de maig, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, ha visitat l’Ajuntament de Palafolls (Maresme) i s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Francesc Alemany i Martínez.

El delegat Joan Borràs es reuneix amb l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.{"name":"2024/05/03/17/35/01ca3971-36cb-46d2-93b7-73a28b23e443.jpeg","author":"Mónica García","type":"0","location":"0","weight":"2146499"}

Durant la trobada, han abordat qüestions relacionades amb els projectes del consistori en l’àmbit del patrimoni arquitectònic local, de l’impuls agrícola de la zona de la baixa Tordera i dels equipaments sanitaris.

“La visita s’emmarca en les jornades de treball que fem habitualment al territori per conèixer quins projectes tenen en marxa els ajuntaments i com interactuen amb els diferents departaments de la Generalitat per poder coordinar-nos i ajudar a que tirin endavant”, ha destacat Borràs.

Mercat de la Flor i la Planta Ornamental

També al Maresme, el delegat ha visitat el Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya, ubicat a Vilassar de Mar. La presidenta del mercat, Mercè Martínez, ha mostrat al delegat el funcionament de la venda majorista, que aquests dies viu la campanya del dia de la mare.

El Mercat de la Flor i la Planta Ornamental es va fundar l’any 1983 i compta amb més de 300 parades de flor i planta.

1  

Imatges

Visita al Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya

Visita al Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya 3831109

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia