El conseller Mascort i la portaveu Plaja informen aquest dimarts en roda de premsa dels acords del Govern i de la Comissió Interdepartamental de la Sequera

query_builder   6 maig 2024 16:40

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Mascort i la portaveu Plaja informen aquest dimarts en roda de premsa dels acords del Govern i de la Comissió Interdepartamental de la Sequera

El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimarts, 7 de maig, a les 12.30 h dels acords que ha adoptat el Consell Executiu i la Comissió Interdepartamental de la Sequera després de les reunions celebrades al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.


NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: Les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: Podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

12:30|El conseller Mascort i la portaveu Plaja informen dels acords del Govern i de la Comissió Interdepartamental de la Sequera. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran dels acords que ha adoptat el Consell Executiu i la Comissió Interdepartamental de la Sequera després de les reunions celebrades al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.