Acte de benvinguda als nous residents sanitaris de primer any de tot Catalunya

query_builder   6 maig 2024 17:28

settings_input_antenna Convocatòria

Acte de benvinguda als nous residents sanitaris de primer any de tot Catalunya

La vicepresidenta del Govern de Catalunya, Laura Vilagrà i Pons, i el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, participaran demà dimarts 7 de maig a les 18:30 hores en l’acte de benvinguda als nous residents que s’incorporen al Sistema Nacional de Salut de Catalunya.

L’acte se celebrarà a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), avinguda de l'Estadi, 12-22, de Barcelona. Els mitjans podran assistir-hi per agafar imatges i àudios de les diferents intervencions. Demanem confirmació d’assistència a premsa.salut@gencat.cat .

És la segona vegada que Salut organitza aquest acte, que enguany serà conduït per la periodista i comunicadora Laura Grau i comptarà amb la música en directe del grup Figa Flawas.

18:30|La vicepresidenta Vilagrà i el conseller Balcells participen en l'acte de benvinguda als nous residents sanitaris de primer any de tot Catalunya. Institut Nacional d'Educació de Física de Catalunya (INEFC)|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà i Pons, i el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, participaran en l'acte de benvinguda als nous residents que s'incorporen al Sistema Nacional de Salut de Catalunya. El secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Marc Bataller, també hi anirà.