Sala de premsa

El Govern presenta el mapa del cens de cobertes d'amiant de Catalunya

query_builder   29 abril 2024 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta el mapa del cens de cobertes d'amiant de Catalunya

  1. Hi participaran la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas

Dilluns 29 d'abril a les 11:30 h, al Palau de la Generalitat, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, participaran en la presentació del mapa del cens de cobertes d’amiant de Catalunya. Un projecte pioner i tecnològicament molt avançat, que recull la presència d’amiant arreu de Catalunya i que servirà per avançar en les actuacions del Pla nacional per a l’erradicació de l’amiant 2023-2032. Aquest projecte ha estat impulsat pel Departament de la Presidència i elaborat per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

A la presentació també hi participaran, el secretari del Govern, Xavier Bernadí Gil, i la directora de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Myriam Moysset Gil.

NOTA: Els mitjans de comunicació s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat. La roda de premsa es podrà seguir en directe a la web govern.cat



Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament:Direcció de Serveis.

Finalitat:Les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: Podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia