Sala de premsa

Dimarts, 30 d'abril , a les 11.00 hores al Complex Central dels Mossos d'Esquadra. Avinguda de la Pau, 120, Sabadell

Celebració del Dia de les Esquadres de la Comissaria General d'Investigació Criminal

query_builder   30 abril 2024 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Celebració del Dia de les Esquadres de la Comissaria General d'Investigació Criminal

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria General d’Investigació Criminal (CGIC) celebren dimarts, 30 d’abril, l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres.

A l’acte hi assistiran el director general de la Policia, Pere Ferrer, el comissari en cap de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, i el cap i sotscap de la Comissaria General d’Investigació Criminal (CGIC), Ramon Chacón i Joan Carles Granja, entre altres comanaments de la Divisió d’Investigació Criminal Central i de la Territorial.

Durant la celebració es lliuraran distincions a representants d’institucions, d’entitats i d’organitzacions que han col·laborat amb efectius del Cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi, caldrà que s’acreditin fins dimarts 30 d’abril a les 09.00h. Es prega la confirmació d’assistència per correu electrònic a l’adreça com.mossosegara@gencat.cat.


Al correu hi hauran de constar les dades següents:

-Nom i cognoms

-DNI

-Mitjà de comunicació

L’acte començarà a les 11.00h i l’obertura al públic serà a les 10.30h. Podran contactar amb membres de l’Oficina de Comunicació a la porta del recinte per tal de facilitar-los l’accés.


Dia: 30/04/2024

Hora: 11.00 (L’obertura al públic serà a les 10.30)

Lloc:Auditori Complex Central dels Mossos d’Esquadra



Oficina de Comunicació

Sabadell, 30 d’abril de 2024

11:00|Celebració del Dia de les Esquadres de la Comissaria General d'Investigació Criminal. Complex Central dels Mossos d'Esquadra ( av. de la Pau, 120)|Sabadell (Vallès Occidental)

El director general de la Policia, Pere Ferrer; el comissari en cap de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent; el cap i sotscap de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC), Ramon Chacón i Joan Carles Granja, entre altres comandaments de la Divisió d'Investigació Criminal Central i de la Territorial, assistiran a l'acte commemoratiu del Dia de les Esquadres que celebren els Mossos d'Esquadra de la Comissaria General d'Investigació Criminal (CGIC). Durant la celebració es lliuraran distincions a representants d'institucions, d'entitats i d'organitzacions que han col·laborat amb efectius del Cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries. El director de l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, Eneko Barbería Marcalain, anirà també a la celebració.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia