Cultura

Divendres s'estrena en català 'Els cavallers del zodíac'

query_builder   4 març 2015 14:56

event_note Nota de premsa

Divendres s'estrena en català 'Els cavallers del zodíac'

Cartell de la pel·lícula
Aquest divendres, 6 de març, s’estrena doblat en català el film Els cavallers del zodíac. Aquesta és la sisena pel·lícula d’animació basada en el manga i anime conegut internacionalment com Saint Seiya. El doblatge del film té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
L’argument narra la història de la saga des de l’inici, des de les 12 cases, però amb una nova perspectiva i diferències en l’argument. Saori Kido és una noia aclaparada pels seus misteriosos poders. No ho sap, però està destinada a convertir-se en la reencarnació d’Atenea i defensar la pau i l’amor custodiada pels seus cavallers.
 
El film es podrà veure a les sales: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); Cinemes Amposta (Amposta); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Glòries Multicines (Barcelona); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Ocine Girona (Girona); Multicines Manacor (Manacor, Mallorca); Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Odeón Multicines Girona (Salt); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Bosc Cinema (Vilanova i la Geltrú)
 
Podeu trobar més informació sobre les estrenes a: http://www.gencat.cat/llengua/cinema    
 
Teniu materials en alta resolució a:
 

1  

Imatges

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula 2979

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia