Interior

Elisenda Pérez, nova directora general dels Agents Rurals i Marc Costa, nou director general de Coordinació de les Policies Locals

query_builder   1 agost 2023 16:56

event_note Nota de premsa

Elisenda Pérez, nova directora general dels Agents Rurals i Marc Costa, nou director general de Coordinació de les Policies Locals

  1. Marc Costa passarà a ser el nou director general de Coordinació de les Policies Locals després de ser el director, des del maig del 2017 fins a l’actualitat, dels Agents Rurals
  2. Elisenda Pérez, que porta treballant a diferents institucions públiques des de l’any 2007, serà la nova directora dels Agents Rurals

Marc Costa és llicenciat en Dret i en Ciències polítiques i de l’Administració, així com diplomat en ciències empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, especialitzat en polítiques públiques de seguretat, amb un màster universitari en seguretat i un altre sobre polítiques públiques de seguretat, així com també un postgrau en governabilitat de la seguretat ciutadana.

Professionalment, ha treballat principalment dins la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, llevat el període 2002 al 2008, en el que va treballar com a advocat en un despatx d’advocats de Vic, i on també va compaginar aquesta tasca professional amb la docència en matèria de dret administratiu a l’Escola de Policia de Catalunya, per als cursos de Formació Bàsica.

Dins la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra ha estat instructor a l’Escola de Policia de Catalunya on es va centrar en realització de tasques d’instrucció, elaboració i confecció dels atestats policials de les diferents Àrees Bàsiques Policials a les quals ha format part, sent responsable de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Àrea Bàsica Policial del Ripollès.

De maig del 2017 a l’actualitat, Marc Costa era el director general de la Direcció General dels Agents Rurals.

D’altra banda, Elisenda Pérez Esteve és tècnica superior en Administració i Finances, titulada l’any 2004. La seva experiència professional en l’Administració Pública també és un exemple de la seva formació i coneixement.

Des de l’any 2007 a l’any 2023 ha estat treballant en diferents institucions públiques. A l’administració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (2007-2008), a l’Ajuntament de Palafrugell (2008-2009) i a l’Ajuntament de Palamós (2010-2016).

De fet, va ser regidora a l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni des de l’any 2011 fins a l’any 2021 i consellera comarcal al Consell Comarcal del Baix Empordà des del 2011 fins al 2014. Com a fet destacat, va ser senadora en el Senat del 2016 a l’any 2023.

Com a nova directora general de la Direcció General dels Agents Rurals tindrà com a responsabilitat coordinar les estratègies del Cos d’Agents Rurals i elaborar i dictar curriculars, instruccions i protocols d’actuació per dirigir el cos i els serveis necessaris per al desenvolupament de la seva activitat. També té com a paper essencial promoure la coordinació operativa i l’elaboració de plans d’actuació en les matèries competents del Cos d’Agents Rurals.



El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia