Educació

Fotografia amb premiats

Un total de 82 alumnes són guardonats als Premis Extraordinaris de Formació Professional

query_builder   4 abril 2024 20:00

event_note Nota de premsa

Un total de 82 alumnes són guardonats als Premis Extraordinaris de Formació Professional

  1. La consellera d’Educació ha destacat, en l’acte de lliurament, el nivell de l’alumnat premiat així com la seva dedicació i lideratge


Fotografia premiats{"name":"2024/04/05/09/43/086ec8ba-e86b-46b3-a55b-2c6db7c9b746.jpg","author":"Departament d'Educació","type":"0","location":"0","weight":446501}


Un total de 82 alumnes d’arreu de Catalunya han estat guardonats amb els Premis Extraordinaris de Formació Professional del curs 2022-2023. Uns guardons que volen distingir l’alumnat més preparat i que ha assolit l’excel·lència en els ensenyaments cursats en l’àmbit de l’FP.


La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, ha felicitat l’alumnat participant: “Aquest premi a l’excel·lència que rebeu avui lluirà en el vostre currículum i dirà de vosaltres que sou estudiants amb una gran capacitat d’esforç, dedicació i lideratge. Així que estic segura que us espera un futur brillant”.


Durant la gala de lliurament, s’han atorgat premis en sis categories diferents: programes de formació i inserció, a 12 alumnes; cicles formatius de grau mitjà, a 17 alumnes; cicles formatius de grau superior, a 20 alumnes; ensenyaments artístics i esportius professionals, a 12 alumnes; i Impuls FP a l’emprenedoria i la innovació, a 21 alumnes.


Ha pogut optar als premis, que enguany celebren la segona edició, l’alumnat que complia els requisits següents:


  1. Haver finalitzat els ensenyaments del cicle formatiu de grau superior a Catalunya en el curs 2022-2023.
  2. Tenir una nota mitjana del cicle formatiu de grau mitjà igual o superior a 8,5.


La selecció dels candidats es fa d’acord amb la qualificació més alta del cicle formatiu que consta a l’expedient acadèmic. Els guanyadors han obtingut un certificat acreditatiu del Departament d'Educació, un reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic i l’opció de presentar-se al Premi Nacional.




4 d’abril de 2024

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia