Delegació a Madrid

Sant Jordi 2024

Un Sant Jordi "de llibre" al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

query_builder   23 abril 2024 11:52

event_note Nota de premsa

Un Sant Jordi "de llibre" al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna

Enguany, el Centre Cultural-Llibreria Blanquerna torna a celebrar la diada de Sant Jordi a Madrid, una jornada dedicada als llibres, la música i les roses. En aquesta edició, la llibreria romandrà oberta de 10h a 21h de manera ininterrompuda i comptarà amb l'assistència del Delegat del Govern a Madrid, Joan Capdevila i Esteve. Un any més, el Centre ha preparat un llistat de suggeriments adreçat als amants de la lectura.

L'art de maridar música, vi i paisatge

Després d'un matí replet de llibres i recomanacions literàries de primer nivell, a les 12h tindrà lloc el VIVIVI: un esdeveniment organitzat per l'Agència Catalana de Turisme on es podran degustar diferents vins amb denominació d'origen Catalunya i, alhora, fer un recorregut pels paisatges del Grand Tour de Catalunya amb l'acompanyament musical d'un violí i un violoncel.

A les 17h, els assistents podran tastar una selecció de productes del territori català que ha comptat amb la col·laboració d’ACCIÓ – Agència per la competitivitat de l’Empresa.

Un concurs per reivindicar la riquesa de la llengua

Amb l'objectiu de celebrar la creativitat i la diversitat lingüística de la nostra terra i promocionar la riquesa de les llengües catalana i occitana, el delegat Capdevila lliurarà els premis als guanyadors i guanyadores del X concurs de Microrelats en català i en occità aranès a les persones premiades en les diferents categories.

A tall de cloenda, a les 19.30h el grup valencià "Sa Pena" oferirà una proposta musical en català, transgressora i plena de passió.

Amb tot, aquestes activitats es complementaran amb les més de 300 activitats que s'organitzen fora de Catalunya capitalitzades per les comunitats catalanes a l'exterior, els casals catalans i les diferents Delegacions amb l'objectiu de difondre la llengua i la cultura catalanes arreu del món i preservar un patrimoni cultural únic.



1  

Fitxers adjunts

NdP Sant Jordi 2024

NdP Sant Jordi 2024
PDF | 340074

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia