Cultura

"Els mons de Coraline" s'estrena doblada al català

En algunes sales la pelolícula es projectarà en tres dimensions

query_builder   4 juny 2009 10:57

event_note Nota de premsa

"Els mons de Coraline" s'estrena doblada al català

En algunes sales la pelolícula es projectarà en tres dimensions

Cartell "Els mons de Coraline"
Aquest divendres arriba a les pantalles “Els mons de Coraline”, dirigida per Henry Selick (Pesadilla antes de navidad) i basada en l’obra del novelista Neil Gaiman. Aquesta és la primera pel·lícula d’animació stop-motion concebuda i rodada en estereoscopia 3-D, un sistema que no s’havia vist abans.
 
Coraline, una nena d’onze anys que s’acaba de canviar de casa, descobreix una porta secreta des de la qual arriba a un món paral·lel on troba el que sembla una versió millor de la seva vida anterior. Aviat s’adona que els dobles dels seus pares són diabòlics.
 
La pel·lícula es podrà veure a les sales: Lauren Gràcia (Barcelona); Oscar Girona (Girona); Cinemes Albèniz (Girona); Oscar Granollers (Granollers); Kursal (Igualada) ; JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Atlàntida Multicinemes (Manresa); Cinemes Olot (Olot); Porto Pi (Palma. Mallorca); Reus Palace (Reus); Cinema Imperial (Sabadell); Oscar Les Gavarres (Tarragona); Cinema Segle XXI (Terrassa). La pel·lícula es projectarà en 3D a les sales: Cinesa Heron City (Barcelona); Multicinemes Sucre (Vic).
 
Aquesta estrena té el suport de la Secretaria de Política Lingüística per tal de promoure i facilitar la presència del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.
 
Podeu trobar la fitxa tècnica, i el cartell de la pel·lícula a les pàgines de l’agenda de cinema: http://www.gencat.cat/llengua/cinema   
 
Teniu materials de vídeo i d’àudio a la vostra disposició a l’àrea de descàrregahttp://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia