Agenda

13:00|El president Mas inaugurarà les noves instal·lacions de Clariant.Centre Productiu de Clariant. ZAL Prat (c. Cal Coracero, 46-56)|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, inaugurarà les noves instal·lacions de Clariant al Prat de Llobregat. Després d'un recorregut per la planta, hi haurà parlaments del director d’aquest centre de producció i director general de Clariant a Espanya i Portugal, Joan Jesús Tugués; del responsable de Clariant Alemanya i cap de la regió Europa, Ulrich Ott; del membre del Comitè Executiu de Clariant a Suïssa, Mathias Lütgendorf, de l'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte amb la seva intervenció.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin fer la visita inaugural, caldrà que s'hagin acreditat prèviament. Hauran d'accedir a la planta a dos quarts d’una i vestir els elements de seguretat que se subministraran.