Agenda

Reunió amb el president del Consell Comarcal de la Noguera i amb alcaldes de la comarca

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Balaguer i posteriorment, es reunirà amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Pere Prat, i amb alcaldes de la comarca. L'acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré.

  • 17:00|Visita institucional a l'Ajuntament de Balaguer.Ajuntament de Balaguer (c. del Riu Flamigell, 15)|Balaguer (Noguera)

    La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, farà una visita institucional a l'Ajuntament de Balaguer, on signarà en el Llibre d'Honor.

  • 17:30|Reunió amb el president del Consell Comarcal de la Noguera i amb alcaldes de la comarca.Consell Comarcal de la Noguera (pg. d'Àngel Guimerà, 28-30)|Balaguer (Noguera)

    La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Pere Prat, i amb alcaldes de la comarca. També participaran en la reunió el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el director general d'Administració Local, Joan Cañada; el secretari general de Governació, Lluís Bertran, i el director territorial de Governació a Lleida, Jordi Souto. Durant la trobada es reflexionarà sobre el contingut de la Llei de Governs Locals i Hisendes Locals i també es parlarà de les novetats de la futura convocatòria del PUOSC.