Agenda

12:45|El president visitarà les noves instal·lacions de Laboratoris Esteve.Parc Científic de Barcelona. Edifici Clúster II. Planta 4a (c. Baldiri i Reixac, 4)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà les noves instal·lacions d’R+D del Centre de descobriment i desenvolupament preclínic de l’empresa Esteve, al Parc Científic de Barcelona. Acompanyaran el president, els consellers d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i de Salut, Boi Ruiz; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez; el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba; el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i el president i conseller delegat d’Esteve, Antoni Esteve i Albert Esteve, respectivament.
Després de fer un recorregut per les instal·lacions, hi haurà parlaments del president d’Esteve; del rector de la UB; del director general d’Esteve, Carlos Plata, i de l’alcalde de Barcelona. El president Mas clourà els discursos.