Agenda

10:30|El president participa als actes amb motiu del dia de la Mercè.Basílica de la Mercè (Plaça Mercè, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà a la Missa que se celebrarà amb motiu del dia de la Mercè i que serà oficiada pel cardenal i arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. També hi assistirà l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias; el secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; el director general d'Afers Religiosos, Xavier Puigdollers; i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; entre d'altres personalitats. En acabar, el president i la resta d eautoritats es desplaçaran a peu cap a l'Ajuntament per fer la salutació a les cases regionals de la ciutat i, seguidament, presenciar des del balcó la diada castellera que se celebrarà a la plaça Sant Jaume. Enguany, es comptarà amb la participació dels castellers de Barcelona, els de Sants, els de la Vila de Gràcia, els de la Sagrada Família, els del Poble-sec i la Colla Jove de Barcelona.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte a l'interior de l'edifici consistorial, caldrà que s'hagin acreditat prèviament davant del gabinet de premsa de l'Ajuntament de Barcelona.