Agenda

12:00|La vicepresidenta, Joana Ortega, presideix l'acte de cessió del fons documental del Canal d'Urgell per part de l'ACUDAM a l'Ajuntament de Mollerussa.Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell. (c. del Tossal Blanc, s/n - Urb. Torre Pinto)|Mollerussa (Pla d'Urgell)

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, presidirà l'acte de cessió del fons documental sobre la construcció i la gestió del Canal d'Urgell, propietat de l'ACUDAM (Associació Comarcal Urgell d'Ajuda al Minusvàlid), a l'Ajuntament de Mollerussa. L'acompanyarà el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.
A les 12 hores la vicepresidenta arribarà a l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell, on visitarà l'exposició dels documents que l'ACUDAM cedeix a l'Ajuntament. Tot seguit tindrà lloc la signatura del conveni de cessió. Durant l'acte hi intervindran la presidenta de l'ACUDAM, Teresa Santesmases, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Francesc Fabregat; l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; i la vicepresidenta, Joana Ortega.
Abans, a les 11.15 hores, la comitiva farà una visita als tallers ocupacionals de l'ACUDAM del Carrer de Ferrer i Busquets, 2.