Agenda

19:00|Signatura de l'acord de col·laboració entre els clubs de futbol i la Plataforma Proseleccions Esportives.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà l’acte de signatura d’un conveni de col·laboració entre els principals clubs de futbol de Catalunya (Primera Divisió, Segona A i Segona B) amb la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. Obrirà l’acte el president de la Generalitat, que donarà la paraula al president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, i al president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies. Tot seguit tindrà lloc la signatura del conveni. A continuació intervindrà la presidenta de la UE Llagostera, Isabel Tarragó, que parlarà en nom de tots els presidents dels clubs signants. Tancarà l’acte el president Mas amb el seu discurs. 
 
 Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir informativament aquest acte podran accedir al Palau amb el carnet del propi mitjà a més del DNI. Aquells que no disposin de carnet propi, caldrà que s’acreditin davant aquest Gabinet enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa abans de dilluns, 22 d’octubre, a les 12.00 hores. 
Per facilitar l’acreditació de cada mitjà i l’accés al Palau, es prega arribar 30 minuts abans de l’inici de l’acte.