Agenda

22:30|El president Mas presideix l'acte de concessió de les Medalles d'Honor de Foment del Treball i Premis Carles Ferrer Salat.Sala Magna de Foment del Treball (Via Laietana 32, principal)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la V edició de la nit de concessió de les Medalles d'Honor de Foment del Treball i dels Premis Carles Ferrer Salat, amb els quals la patronal catalana reconeix els empresaris, empreses i entitats que han excel·lit en la seva activitat. També hi assistiran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. Durant l'acte hi intervindran l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president de la CEOE, Joan Rosell, i el president de Foment, Joaquim Gay de Montellà. Després del sopar, es farà el lliurament dels Premis Carles Ferrer Salat i de les Medalles d'Honor, que entregarà el president Artur Mas. La cerimònia finalitzarà amb unes paraules d'agraïment del guardonat amb la Medalla d'Honor a l'empresari de l'any, que parlarà en nom de tots els premiats, i amb el parlament del president de la Generalitat.
 
Nota: Per motius d’espai reduït a l’interior de la Sala Magna, les TV i ràdios tindran accés a senyal de vídeo compost SD i senyal d’àudio XLR des d'una sala annexa on podran seguir l'acte.