Agenda

12:45|El president Mas presenta la Diada del Vi Novell 2012.Palau de la Generalitat (pl. de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la Diada del Vi Novell 2012. L’acte recollirà la tradicional espinjolada de la bóta per fer rajar el primer tast del vi novell, i la pujada de la branca de pi al balcó del Palau de la Generalitat, com a símbol de la nova anyada. També hi haurà la lectura del pregó, a càrrec de Sergi Figueras, el millor sumiller 2012, i el lliurament del guardó Memorial Grimi (Mestres Cellerers). El president clourà l'acte amb un parlament. També serà present en aquest acte, el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort.
 
Nota: Els periodistes interessats a assistir a l’acte s’hauran d’acreditar prèviament, a les 12.15 hores, a l’accés al Palau de la Generalitat pel carrer Sant Honorat. Un cop acreditats, els mitjans gràfics podran prendre imatges dels actes a la Plaça de Sant Jaume i, a continuació, pel mateix accés on s’han acreditat, podran entrar al Palau per cobrir l’espinjolada i els parlaments.