Agenda

12:00|El president posa en marxa el desdoblament de l'Eix Transversal.Viaducte d'Osormort. C-25, pk 195,6 de l'Eix Transversal|Sant Sadurní d'Osormort (Osona)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presidirà la posada en servei del desdoblament de l’Eix Transversal. En el decurs d'aquest acte, el president Mas pronunciarà un parlament. Prèviament, a les 10.30 hores, el cap del Govern farà també una visita al Centre de Control i Conservació de Cedinsa a Puig-reig (C-16, km 80,5). Acompanyaran el president en aquesta visita  l’exconseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el president de Cedinsa, Pedro Maqueda; l’alcalde de Puig-reig, Antoni Clement; el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, entre altres autoritats.
 
Nota: Per tal de facilitar la cobertura informativa, a les 8.45 hores sortirà un autocar des del Departament de Territori i Sostenibilitat, per als mitjans que ho desitgin (av. Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona (es recomana puntualitat ja que l’autobús sortirà a l’hora esmentada en punt). Els mitjans de Lleida, les comarques centrals o Girona que necessitin un mitjà de transport, s’han de posar en contacte prèviament amb l’Oficina de Comunicació del Departament de Territori i Sostenibilitat, Tel. 93 495 82 34.