Agenda

11.15 | Visita territorial del president a Palafolls, Sant Gregori i Riudellots de la Selva

El president de la Generalitat, Artur Mas, es desplaçarà als municipis de Palafolls (Maresme); Sant Gregori (Gironès) i Riudellots de la Selva per tal d'inaugurar una empresa de reciclatge; un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual i un centre d'innovació gastronòmica.
 
 

 • 11:15|Inauguració de l'empresa Recuperacions El Vilar.El Vilar (Carrer Picapedrers, s/n). Polígon Industrial Can Baltasar|Palafolls (Maresme)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà l’empresa “Recuperacions El Vilar”, dedicada al reciclatge de paper i cartró, i que dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental. El cap del Govern farà un recorregut per les instal·lacions i tot seguit tindran lloc els parlaments inaugurals càrrec de Francesc Durà, administrador de l'empresa; de l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, i del president Mas, que clourà la inauguració. A l’acte també serà present el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.

 • 12:45|Inauguració del nou Centre de dia i l'ampliació de la Residència Els Roures.Consorci Sant Gregori (ctra. de les Planes, s/n)|Sant Gregori (Gironès)

  El president Artur Mas, acompanyat de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà el nou Centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual i l’ampliació de la Residència “Els Roures”. 
  El cap de Govern i els responsables del Centre, encapçalats per la gerent del Consorci, Anna Solés, faran un recorregut per les diferents instal·lacions de la Residència i del Centre de Dia, i intercanviaran impressions amb els educadors i les famílies dels usuaris. Després de descobrir la placa commemorativa, tindran lloc els parlaments inaugurals de l’alcalde del municipi, Jordi Noguer; la representant de l’AMPA, Dolors Vilagran; del director general de la Fundació “la Caixa”, Jaume Lanaspa, i del president Mas, que clourà l’acte. A la inauguració, també hi serà present el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets. Nota: Donades les característiques del centre i per preservar la imatge dels usuaris i usuàries, els mitjans de comunicació només podran seguir una part de la visita del president,  concretament la part del recorregut del Centre de Dia.

 • 17:00|Visita inaugural del Centre d'Innovació Gastronomia industrial, "FoodLab".Centre d'Innovació Gastronòmica industrial (c. Bruc, 23-25). Polígon industrial de Riudellots|Riudellots de la Selva (Selva)

  El president Artur Mas farà la visita inaugural del Centre d’Innovació en Gastronomia industrial FoodLab, una iniciativa de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i del Consell Comarcal de la Selva, que té com a objectiu potenciar i desenvolupar el sector de l’alimentació i afins de la comarca. El cap de l'Executiu farà un recorregut per les instal·lacions, acompanyat de l'alcaldessa del municipi Montserrat Roura. Abans de fer aquesta visita, hi hauran els parlaments de l’alcaldessa; del cap de Comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Dimitri Barua; del president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, i del president Mas. A l’acte també serà present el president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria. Posteriorment, el president de la Generalitat farà una breu visita institucional al consistori.