Agenda

18:45|Mas presideix la inauguració oficial del Mobile World Centre.Fontanella, 2 (cantonada Portal de l'Àngel)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració oficial del Mobile World Centre, el primer espai d’exposició i interacció del món que permetrà al públic conèixer i experimentar els últims avenços en tecnologia mòbil. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, també assistiran a la presentació. L’acte començarà amb una visita de les autoritats per les diferents plantes de l’edifici per tal de conèixer els espais del projecte. Els mitjans gràfics podran prendre imatges durant el recorregut.
A continuació, a l’auditori, es donarà pas a l’acte institucional, amb els parlaments del president de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; de la directora general de la GSMA, Anne Bouverot; del president de Telefónica, César Alierta; del secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Víctor Calvo-Sotelo; i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. El president Artur Mas pronunciarà el discurs de cloenda.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte, caldrà que confirmin la seva assistència a Sofia Borràs (sborras@arenalia.com 680 981 787) o a Núria Carné (ncarne@arenalia.com; 699 563 954).