Agenda

La vicepresidenta participa en les celebracions del Dia d'Andalusia

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, participarà en les ofrenes florals al monument de Blas Infante amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia.

  • 08:30|Ofrena floral al monument de Blas Infante amb motiu de la celebració del Dia d'Andalusia.Parc de la Guineueta (accés per l'entrada Via Júlia / Pg. de Valldaura)|Barcelona (Barcelonès)

    La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, participarà en els parlaments institucionals i en l'ofrena floral al monument de Blas Infante, organitzada per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia. L'acte comptarà amb la participació del president de la FECAC, Francisco Garcia Prieto; el delegat a Catalunya de la Junta d'Andalusia, Francisco Javier Gomar, i la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni.

  • 10:30|Missa Rociera i homenatge a la bandera d'Andalusia amb motiu del Dia d'Andalusia.Parc de la Guineueta (accés Rbla. del Caçador / Carrer del Castor|Barcelona (Barcelonès)

    La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, assistirà a la Missa Rociera i a l'homenatge a la bandera d'Andalusia organitzats pel Centre Cultural García Lorca amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia. L'acte institucional comptarà amb la participació del president Centre Cultural García Lorca, Pablo López, la regidora del districte de Nou Barris, Irma Rognoni, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.