Agenda

Visita del president de la Generalitat a l'Urgell i l'Alt Urgell

El president Mas presidirà la Festa de l'Arbre de Tàrrega i es reunirà amb els responsables de les estacions d'esquí nòrdic de Catalunya

 • 10:30|Festa de l'Arbre 2013.Parc de Sant Eloi|Tàrrega (Urgell)

  El president Mas presidirà la Festa de l’Arbre 2013, l’acte central de la commemoració del centenari de l’Associació Amics de l’Arbre, entitat que impulsa i conserva el Parc de Sant Eloi des de fa cent anys. 
  Les autoritats faran un recorregut a peu pel parc i, al costat de la plaça de Sant Jordi, tindrà lloc una plantada d‘arbres per part de 50 entitats locals. Seguidament, es donarà pas a la inauguració de la Font dels Escolars, en homenatge als alumnes dels centres educatius de la ciutat que van plantar i apadrinar els primers exemplars del turó. Hi haurà parlaments del president de l’Associació d’Amics de l’Arbre, Jaume Aligué; de l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i del president Mas, que farà el discurs de cloenda.
  A l'acte també hi assistiran el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el delegat territorial de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.

 • 14:00|Reunió amb els responsables de les estacions d'esquí nòrdic.Estació d'esquí de Sant Joan de l'Erm|Montferrer i Castellbò (Alt Urgell)

  El president de la Generalitat, acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, mantindrà una reunió de treball amb els responsables de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya. A la trobada hi assistiran el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; el delegat territorial de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins; el president de la Mancomunitat de municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, Albert Batalla; el president de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanta (ACEM), Xavier Nolla, així com els alcaldes dels municipis que disposen d’estació d’esquí nòrdic i membres de la Mancomunitat.
   
  Nota: Abans de la trobada, a peu de pistes, es farà una fotografia de grup i el president Mas atendrà els mitjans de comunicació.

 • 17:45|Visita institucional a l'Ajuntament.Plaça de la Trobada s/n|Montferrer i Castellbò (Alt Urgell)

  El cap de l'Executiu farà una visita institucional a l'Ajuntament, on es reunirà amb l'alcalde i la resta de membres del consistori.