Agenda

17:00|El president Mas es reuneix amb els impulsors del Pacte per la Indústria a Catalunya.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, es reunirà amb una delegació de la plataforma Més Indústria, Pacte per la Indústria a Catalunya, encapçalada pel seu president, Joan Trullén. El Pacte per la Indústria a Catalunya va néixer el passat mes de desembre amb l'objectiu de restablir la confiança en la indústria catalana perquè aquesta tingui un paper central en la sortida de la crisi. A més de Joan Trullén, la delegació de Pacte per la Indústria la integraran: Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona; Antoni Giró, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya; Ferran Sancho, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona; Josep Maria Álvarez, secretari general de l’UGT; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO; Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Joan Ribó, degà del Consell de Col·legis d’Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya; Joan Vallvé, degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya; Joaquin Gay de Montellà, president de Foment del Treball Nacional, i Josep González, president de Pimec.
La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar, el president de la plataforma Pacte per la indústria atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat. A continuació, també ho farà el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs.