Agenda

09:30|El president Mas participa en l'homenatge a Carrasco i Formiguera.Cementiri de Montjuïc (pl. de la Fe, nínxol 192)|Barcelona (Barcelonès)

El president Artur Mas participarà en l’homenatge a Manuel Carrasco i Formiguera, amb motiu del 75è aniversari del seu afusellament. L’homenatge s’iniciarà amb l’ofrena d’un coixí de flors davant la tomba de Carrasco i Formiguera. Després, tindran lloc unes paraules a càrrec de Marc Mestres, el militant més jove de la Unió de Joves, entitat organitzadora de l’acte, i, tot seguit, hi intervindran Iban Rabasa, president de la Unió de Joves, i el president d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida. El president Artur Mas clourà la commemoració.
A més del president Mas, assistiran a aquest acte Rosa Maria Carrasco, filla de l’homenatjat, i altres familiars; la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; el conseller d’Interior, Ramon Espadaler; el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, i l'expresident del Parlament Joan Rigol.