Agenda

19:30|El president Mas es reuneix amb l'Associació de Municipis per la Independència.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà amb una delegació de l’Associació de Municipis per la Independència, encapçalada pel seu president, Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic. Acompanyarà el president la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega.
A la reunió també hi assistiran els vicepresidents de l’AMI, que són els alcaldes de Balaguer, Montblanc, Olot i Tortosa, Josep Maria Roigé, Pep Andreu, Josep M. Corominas i Ferran Bel, respectivament. També hi assistiran l’alcalde d’Arenys de Munt i secretari de l’AMI, Josep Manel Ximenis; l’alcalde de Port de la Selva i tresorer de l’associació, Josep M. Cervera, i els alcaldes de Ripoll i de Solsona, Jordi Munell i David Rodríguez, respectivament, que són vocals de l’AMI.
 
Nota: La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici. En acabar la trobada, el president de l’AMI atendrà els mitjans de comunicació. El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, valorarà la reunió en una atenció als mitjans que farà després d’assistir a la presentació del llibre Camí sense retorn, de Tian Riba, que tindrà lloc a les 19.30 hores, a l’Abacus del c. Còrsega, 269 de Barcelona.