Agenda

15:30|Inauguració de la primera activitat de WO+MEN'S PROGRESS .Auditori de l'espai Francesca Bonnemaison (c. Sant Pere Més Baix, 7)|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, presidirà l'acte inaugural de la 'Taula Rodona Més Gran del Món', la primera activitat de WO+MEN’S PROGRESS, un moviment de debat ideat per agimapeople, un xarxa de proximitat de dones compromeses amb el desenvolupament personal, professional i social, i un comitè d'inspiradors. L'acompanyaran la directora de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada; el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, i la directora territorial de Governació a Barcelona, Ana Mochales.

Després de la inauguració, a les 16 hores, la vicepresidenta visitarà l'espai Francesca Bonnemaison acompanyada de la diputada delegada d'Educació, Igualtat i Ciutadania, Mireia Solsona. Aquest espai acull en el seu si diferents institucions com l'Escola de la Dona o la Biblioteca Francesca Bonnemaison, entre d'altres.