Agenda

11:45|El president Mas participa en la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple".Palau Sant Jordi|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà en la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", que enguany celebra el seu 20è aniversari a més de 600 piscines de Catalunya. L'acte central de la campanya es farà aquest any a la piscina instal·lada al Palau Sant Jordi on, a partir del 19 de juliol, tindran lloc els Mundials de Natació de Barcelona. A més del president Mas, també hi prendran part l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Salut, Boi Ruiz; la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosamaria Estrany; el director territorial de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura, i el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras.
 
Per accedir al Palau Sant Jordi és imprescindible acreditar-se prèviament per correu electrònic a ecarod@inforpress.es (Elisenda Carod, tel. 647 74 57 67), indicant nom i cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.