Agenda

10.00 | El president Mas encapçala l'homenatge als germans Roca i als seus pares, a Sant Martí de Llémena

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà l’acte d’homenatge a la família Roca, organitzat per l’Ajuntament de Sant Martí de Llémena. Prèviament, visitarà l'empresa Noel, a Sant Joan les Fonts.
 

  • 10:00|Visita a Noel Alimentària.Noel Alimentària (Pla de Begudà, s/n)|Sant Joan les Fonts (Garrotxa)

    El cap de l’Executiu visitarà les instal·lacions de l’empresa de productes cuits i curats i plats cuinats Noel Alimentària SAU, a Sant Joan les Fonts. En arribar, el president es reunirà amb l’executiva de l’empresa encapçalada pels directors generals, Anna Bosch i Joan Boix, i, tot seguit, farà una visita a les instal·lacions. També hi assistiran l’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, entre d’altres. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran enregistrar imatges de la visita a les instal·lacions en un punt habilitat a aquest efecte.
     

  • 12:00|Homenatge als germans Roca i als seus pares.Pl. de Sant Martí|Sant Martí de Llémena (Gironès)

    El president Mas presidirà l’acte d’homenatge a la família Roca, organitzat per l’Ajuntament de Sant Martí de Llémena, que ha nomenat Montserrat Fontané i Josep Roca fills predilectes i els seus fills, Joan, Josep i Jordi, fills adoptius del municipi. En l’acte hi haurà parlaments de Josep Maria Oliveras, que llegirà la memòria de l’expedient de nomenament; del periodista i escriptor Rafel Nadal, que parlarà en nom de les més de 400 persones i entitats que s’han adherit al nomenament; de Josep Roca, que parlarà en nom dels homenatjats; de l’alcalde de Sant Martí de Llémena i del president Mas, que clourà l’acte. També hi assistiran els consellers de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, així com el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, entre d’altres.