Agenda

12:30|El president Mas inaugura la nova planta de Grífols.Polígon Industrial de Llevant (c. Can Guasch, s/n)|Parets del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració de la nova planta de fraccionament de plasma de l’empresa Grifols, a Parets del Vallès. Amb aquestes noves instal·lacions, en les quals s’han invertit 20 milions d’euros, la companyia duplica la seva capacitat de producció a l’Estat espanyol fins als 4,2 milions de litres a l’any. En arribar, el cap del Govern visitarà la nova planta acompanyat del president de l’empresa, Víctor Grifols; de l’alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote; dels consellers de Salut, Boi Ruiz, i d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i del delegat del Govern a la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea. Un cop finalitzada la visita, tindran lloc els parlaments inaugurals, que aniran a càrrec del president de la companyia; del director general d’Institut Grífols, Albert Grífols; i de l’alcalde de Parets del Vallès. El president Mas clourà l’acte.
 
Nota: Per motius d’espai, la visita a les instal·lacions tindrà limitacions d’accés pel que fa al nombre de mitjans de comunicació. La resta de l’acte serà obert.L’empresa Grífols posa a disposició dels mitjans que ho desitgin transport per arribar a la planta de Parets, on tindrà lloc la inauguració. L’autocar sortirà a les 11.30 hores, del carrer Jesús i Maria, 6, de Barcelona. Els mitjans interessats han de confirmar l'assistència a l’adreça Raquel_lumbreras@duocomunicacion.com. tel. 659.57.21.85 o a borja_gomez@duocomunicacion.com tel. 650.40.22.25