Agenda

21:00|El president Mas encapçala el sopar amb motiu del 28è aniversari del diari Expansión.Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel, II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà el sopar anual del diari Expansión, amb motiu del seu 28è aniversari. Abans de l’inici de l’àpat, es donarà pas als parlaments institucionals, que aniran a càrrec del director adjunt del diari, Martí Saballs; la directora d’Expansión, Ana I. Pereda; el president d’Unidad Editorial, Antonio Fernández-Galiano, i la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. El president de la Generalitat clourà l’acte amb el seu discurs. També hi seran presents els consellers d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.
 
Nota: Els mitjans de comunicació interessats en cobrir informativament l’acte, cal que s’acreditin prèviament davant del Departament de Comunicació d’Unidad Editorial, per telèfon, al 91 443 59 15 / 91 443 59 60, o per correu electrònic: comunicacion@unidadeditorial.es.