Agenda

11.00 | El president inaugura l'inici de les obres d'ampliació de la terminal de contenidors de BEST

El president de la Generalitat inaugurarà l'inici de les obres d’ampliació de la terminal de contenidors de BEST i visitarà el Port de Barcelona.

  • 11:00|Reunió del president Mas i el conseller Vila amb el president del Port i els membres del Consell d'Administració i del Comitè de Direcció de l'entitat .Sala Barcelona. World Trade Center (Moll de Barcelona, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

    El president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, es reuniran amb el president del Port, Sixte Cambra, i amb els membres del Consell d’Administració i del Comitè de Direcció de l’entitat (la reunió serà a porta tancada però se'n podran enregistrar imatges a l'inici).

  • 13:00|Acte inaugural de l'inici de les obres de l'ampliació de la Terminal BEST.Terminal BEST|Barcelona (Barcelonès)

    Acte inaugural de l’inici de les obres d’ampliació de la Terminal BEST. Hi hauran parlaments del director general de Best, Guillermo Belcastro; el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra; l’alcalde de Barcelona i president de l’Àrea Metropolitana, Xavier Trias; el director general per a Europa central de Hutchison Port Holdings (HPH) , Clemence Cheng; i el president Mas. A l’acte també hi seran presents el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el president de Hutchison Port Holdings, Eric Ip; l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, entre d’altres personalitats. Per cobrir l’acte inaugural de les obres d’ampliació de la terminal BEST caldrà confirmar l’assistència al Gabinet de Premsa del Port, a través d’un correu electrònic a la següent adreça: comunicacioport@portdebarcelona.cat. A les 11.30 hores, sortirà un autocar de l’estacionament de la terminal Nord del World Trade Center que portarà els mitjans de comunicació a l’acte d’inauguració de les obres de la segona fase de la terminal Barcelona Europe South Terminal.