Agenda

19:00|El president Mas presideix el 30è aniversari de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la commemoració del 30è aniversari de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). Intervindran en l'acte la presidenta del Patronat de la FCSD, Montserrat Trueta; la directora general de la Fundació, Katy Trias; Juan Miguel Sánchez, com a representant de les persones amb síndrome de Down; Jordi Burell, cap de Relacions Humanes d’Alcampo Mataró, en representació de les empreses, i Maria Teresa Monclús, en nom de les famílies. Seguidament, quatre joves de la Fundació Catalana Síndrome de Down faran una petita tertúlia amb el president de la Generalitat qui, finalment, clourà l’acte amb un discurs institucional. També assistiran a la commemoració, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; els consellers de Benestar Social i Família, Neus Munté, i de Justícia, Germà Gordó, i el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte han de disposar de l’acreditació de premsa permanent del Palau o bé presentar el carnet del mitjà acompanyat del DNI. Els periodistes que no disposin de carnet caldrà que enviïn les seves dades (nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual treballen) al correu electrònic premsa.president@gencat.cat.