Agenda

12:00|El president Mas presideix una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. A la sessió de treball, prendran part la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; representants dels partits polítics i de diverses institucions públiques i privades,  així com associacions i entitats d’àmbit municipal, cultural, educatiu, comunicatiu, social, cívic, esportiu, generacional, sindical, empresarial i professional. Per part del Govern, a més del president, hi participaran també la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó.
 
Nota: La trobada serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges a l’inici. En acabar la sessió de treball, el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, farà una compareixença informativa.