Agenda

17:30|30è Aniversari del Festival Castell de Peralada. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller de Cultura, Santi Vila, encapçalarà l'acte amb motiu del 30è Aniversari del Festival Castell de Peralada. Durant la commemoració intervindran el conseller Vila; el director del Festival, Oriol Aguilà; la directora de la Fundació Castell de Peralada, Isabel Suqué, i el president Puigdemont. En acabat, hi haurà una actuació musical a càrrec de la soprano Sara Blanch, artista resident del Festival Castell de Peralada 2016, acompanyada al piano per Josep Buforn. A l'acte també assistiran el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Jordi Vilajona, i el director general de Difusió, Ignasi Genovès.
 
Nota: Per cobrir aquest acte caldrà disposar del passi del Palau o del carnet propi del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, caldrà acreditar-se davant d’aquest Gabinet enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.