Agenda

19:45|Acte de lliurament dels IV Premis Martí Gasull i Roig. Teatre Poliorama (Rambla dels Estudis, 115)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà l'acte d’entrega dels IV Premis Martí Gasull i Roig, organitzat per la Plataforma per la Llengua i que reconeixen la trajectòria i les accions que han fet persones i entitats en la defensa i la promoció de la llengua catalana. Els finalistes d'enguany són La Bressola, la Comunitat de Sikh de Catalunya i Softcatalà, i el guanyador s’escull per votació popular. D’altra banda, s’estrenarà el Premi Especial del Jurat que recollirà Albert Jané i Riera. Al llarg de l'acte hi haurà intervencions del president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder; del diputat de la Diputació de Barcelona Jaume Ciurana; de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i del president Puigdemont. També assistiran al lliurament la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i el director general d'Afers Religiosos, Enric Vendrell.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’entrega del premi han de demanar les seves acreditacions abans del dissabte 25 de febrer, accedint al següent enllaç: https://www.plataforma-llengua.cat/acreditacions-pmg

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined