Agenda

09:00|Reunió de seguiment de la COVID-19 a Catalunya.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la reunió de seguiment de la Covid-19 a Catalunya, que comptarà amb la participació del vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés, i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. El president seguirà la reunió, que es farà telemàticament, des de la Sala dels Diputats del Palau de la Generalitat. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.


Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. 

Els mitjans que vulguin cobrir la reunió han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat