Agenda

18:00|Reunió amb els representants de les empreses auxiliars de Nissan.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, es reunirà amb els representants de les empreses auxiliars de Nissan. A la trobada hi participarà el secretari general d’Indústria de Catalunya de Comissions Obreres, José Antonio Hernández;  el secretari general d'UGT, Camil Ros; el secretari general de Fica UGT Catalunya, Antoni Rudilla, i diversos delegats d'empreses proveïdores de Nissan d'ambdos sindicats. També hi prendran part el director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat, Lluís Juncà, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés a Palau:
Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. 


Els mitjans que vulguin cobrir les reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat