Agenda

16:30|Signatura de l'Acord Nacional de Bases per a la Reactivació Econòmica amb Protecció Social .Saló Sant Jordi|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l'acte de signatura de l’Acord Nacional de Bases per a la Reactivació Econòmica amb Protecció Social. L’acord el signaran el Govern amb els sindicats Comissions Obreres i UGT i les patronals Foment del Treball i Pimec. Hi haurà parlaments del president de Pimec, Josep González; del president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; del secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i del secretari general d'UGT de Catalunya, Camil Ros. Per part del Govern, prendran la paraula el vicepresident del Govern i titular del Departament d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el president Torra, que clourà l’acte.

Per tal de poder mantenir les distàncies de seguretat a l’espai reservat per a mitjans, només podran accedir al Saló Sant Jordi 4 càmeres de televisió. La resta de periodistes hauran de seguir l’acte des de la Sala de Premsa.