Agenda

13:00|Acte de balanç de la campanya del Govern amb la Creu Roja per prevenir els contagis de la Covid-19 en entorns d'oci.Joan d'Austria, 118|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, encapçalarà l’acte de balanç de la campanya que ha dut a terme aquest estiu el Govern amb la Creu Roja per sensibilitzar els joves davant la Covid-19 i disminuir el risc de contagi en entorns d’oci. L’acte començarà amb les paraules del president de l’entitat, Josep Quitet. A continuació, intervindrà el coordinador del projecte, Enric Morist, i un dels joves que hi ha treballat. Finalment, el cap de l’Executiu clourà l’acte.

Cobertura informativa: Degut a les restriccions que imposa la Covid-19 hi haurà limitacions d’aforament. Per assistir a l’acte caldrà haver-se acreditat prèviament, abans de dilluns a les 10:00 h. a oscar.velasco@creuroja.org. L'acte també es podrà seguir per streaming a: https://www.youtube.com/user/CreuRojaCatalunya