Agenda

12:30|Reunió amb els agents econòmics i socials.Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb els agents econòmics i socials per tractar la situació dels pares amb fills en quarantena que no puguin anar a treballar per cuidar-los.  A la sessió de treball prendran part també el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; i els consellers d’Educació, Josep Bargalló; de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani; i d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa. Per part dels agents socioeconòmics, hi prendran part els presidents de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i Pimec, Josep Gonzàlez; i els secretaris generals de CCOO Catalunya, Javier Pacheco, i UGT Catalunya, Camil Ros.

Nota: La reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l'inici

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir els actes i reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat