Agenda

10:00|Presentació de l'Informe de la BioRegió de Catalunya 2020.Sala Dolors Aleu del Parc Científic de Barcelona (Baldiri i Reixach, 4-8. Torre 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l’acte de presentació de l’Informe de la BioRegió de Catalunya 2020-Reptes en endavant, el document de referència en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. El director de Biocat, Jordi Naval, i la presidenta de CataloniaBioHT, Judit Anido, presentaran l'informe que recull les principals dades macroeconòmiques del sector, així com una anàlisi de l’evolució del mateix, amb especial èmfasi als reptes que té per millorar l’atractiu de la BioRegió de cara a la inversió internacional i el seu posicionament com a hub europeu de recerca i innovació. El president Torra farà un parlament.

Nota: Atenent les mesures per la Covid-19, aquest acte es podrà seguir de manera virtual a través de Zoom, mitjançant l’enllaç:   
https://zoom.us/meeting/register/tJwucOivrTgjE9y0K46pL-y-aSf152i52QMp   

Aquells mitjans que hi vulguin ser presencialment, serà imprescindible que s'acreditin prèviament enviant un correu a : Júlia Bestard (jbestard@biocat.cat). L’aforament és limitat, per la qual cosa es donarà prioritat als mitjans gràfics a l’hora de tramitar les acreditacions.