Agenda

16:00|I Jornada Virtual Participativa: el compromís de tothom per avançar cap a una societat més inclusiva, en el marc del Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat.Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà la I Jornada Virtual Participativa: el compromís de tothom per avançar cap a una societat més inclusiva, en el marc del Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat. La benvinguda comptarà també amb la participació del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i del president de COCARMI, Antonio Guillén. El secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, i la directora general de Funció Pública, Pilar Sorribas, participaran en la jornada.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir els actes han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat