Agenda

08:30|El vicepresident Aragonès presideix la reunió del Comitè Executiu de Crisi per la Covid-19.Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda (c. del Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà la reunió del Comitè Executiu de Crisi per la Covid-19. En la sessió de treball, que es farà per via telemàtica, també hi participaran la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Sàmper; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller d'Educació, Josep Bargalló; el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon; i el director general de Centres Públics, Josep González.

La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés al Districte Administratiu: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés al DA està regit per un protocol de seguretat: és obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys 15 minuts abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir els actes i reunions han de presentar el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.veh@gencat.cat