Agenda

10:00|El vicepresident Aragonès i la consellera Budó es reuneixen amb l'Associació Catalana pels Drets Civils.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, es reuniran amb l’Associació Catalana pels Drets Civils. La trobada tindrà lloc a les 10.00 hores a la sala Gàrgoles del Palau de la Generalitat. Per part de l’entitat hi participaran la presidenta, Blanca Bragulat; Diana Riba, Meritxell Lluís i Alba Puig. La reunió serà a porta tancada però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En finalitzar la trobada, les representants de l’Associació Catalana pels Drets Civils atendran els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir els actes i reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat.