Agenda

20:00|Aragonès, Budó, Ponsa i Puigneró assisteixen a l'acte de Lliurament del 52è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.Palau de la Música Catalana (c. Palau de la Música, 4-6)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; la consellera de Cultura, Àngels Ponsa; i  el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, assistiran a l'acte de Lliurament del 52è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes al poeta Enric Casasses. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà.

L'acte, organitzat per Òmnium Cultural, també comptarà amb l'assistència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent; del 131è president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; del 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el 128è president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla. El comissionat de Cultura i sisè tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; i el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, també asissitiran a l'entrega.