Agenda

El vicepresident Aragonès i la consellera Jordà fan una visita territorial a Lleida

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, faran una visita territorial a Lleida.

 • 10:00|Signatura d'un conveni amb la Diputació de Lleida.Diputació de Lleida (c. Del Carme, 26)|Lleida (Segrià)

  El vicepresident Aragonès, la consellera Jordà, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, signaran un conveni per a desenvolupar el projecte pilot de la transformació econòmica i l’impuls de la bioeconomia a la demarcació de Lleida.

  L’acte també comptarà amb un parlament virtual de la delegada del Govern davant de la Unió Europea, Meritxell Serret, i amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.

  L’acte de signatura, les intervencions i la posterior roda de premsa es podran seguir en ‘streaming’ a través del canal de YouTube de la Diputació de Lleida.

  Per garantir la màxima seguretat, es prega als mitjans de comunicació la confirmació d’assistència a l’acte al correu premsa@diputaciolleida.cat

 • 12:30|Visita a la Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell.Casa Canal de la Comunitat de Regants (Av. Jaume I|Mollerussa (Pla d'Urgell)

  El vicepresident Aragonès i la consellera Jordà visitaran la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell, a la qual presentaran oficialment el projecte de modernització del reg dels Canals d’Urgell, que forma part dels projectes transformadors del Departament d’Agricultura inclosos dins del Pla de reactivació econòmica i protecció social del Govern.