Agenda

10:00|El vicepresident Aragonès participa en la XXIII Conferència de Presidents.Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda (c. del Foc, 57, Edifici A) |Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, participarà telemàticament en la XXIII Conferència de Presidents, on s’abordarà la distribució dels fons del programa europeu Next Generation UE per fer front a l’impacte de la Covid-19. La trobada comptarà amb la presència de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula Von der Leyen.

Amb motiu de les mesures per fer front a la Covid-19 no serà possible que els mitjans gràfics puguin prendre imatges de la trobada. Des d'aquest gabinet es distribuiran imatges de la reunió.

Després de la conferència, a les 13.30h, el vicepresident farà una atenció als mitjans de comunicació, en format presencial i telemàtic.

Els mitjans que vulguin assistir-hi presencialment a la seu del Districte Administratiu hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacio.veh@gencat.cat indicant el nom de la persona i el mitjà de comunicació.  L'atenció a mitjans en format presencial té un aforament limitat a 9 professionals, prioritzant mitjans audiovisuals, i les places s’assignaran per ordre de sol·licitud.

En el cas de participar-hi telemàticament, les intervencions dels mitjans es faran mitjançant la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/96093169216?pwd=cklrM2J1ak82bmdCK09FOFpibmxuUT09

Passcode: 354822

L’atenció mitjans també es podrà seguir en streaming pel canal de Youtube del departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.