Agenda

12:00|El Govern assisteix a la reunió de la Taula d'Emergència Social.Palau de Pedralbes ( av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Educació, Josep Bargalló; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, assistiran a la reunió de la Taula d'Emergència Social convocada pel síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó. En la trobada, el síndic presentarà propostes i recomanacions per fer front a la crisi econòmica i social derivada de la Covid-19. 

Després de la reunió, a la qual també hi assistiran els presidents de les Diputacions catalanes i un representant de les entitats municipalistes, la portaveu Budó i el síndic de greuges faran una compareixença telemàtica, al voltant de les 13.30h. Les preguntes es faran a través de l'aplicació Zoom. Per poder preguntar cal que envieu un correu a premsa@sindic.cat abans de les 11h de demà dijous. Seguidament, rebreu la contrasenya per entrar a Zoom.