Agenda

El conseller El Homrani fa una visita institucional a Balaguer i Tàrrega

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, farà una visita institucional a Balaguer i Tàrrega.

  • 11:30|Visita a Balaguer.Centre d'Empreses Innovadores de Balaguer ( c. de Sant Pere, 1-19)|Balaguer (Noguera)

    El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, arribarà a les 10 h al Consell Comarcal de la Noguera on signarà al llibre d’honor i tindrà una trobada amb l’equip de Govern, encapçalat pel seu president, Miquel Plensa. A les 10.50 hores, el conseller arribarà al Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer acompanyat de la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, i del director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Vidal Vidal. El Homrani es reunirà, entre d’altres, amb el paer en Cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i els responsables del CEI, i visitarà les instal·lacions. A les 11.30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita a les instal·lacions del CEI. En acabar, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. A les 11.55 hores, El Homrani visitarà l’empresa Compsaonline i a les 12.40 hores visitarà l’empresa Gespasa.

  • 16:00|Visita a l'Urgell.Coordenades: 41.56143275193982, 1.0616874464122292|Sant Martí de Riucorb (Urgell)

    El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, es reunirà a les 15.30 h amb els responsables del Grup Alba a la seva seu de Tàrrega per conèixer el projecte del futur equipament residencial i de serveis comunitaris que impulsa aquesta entitat a Sant Martí de Riucorb, amb el suport econòmic del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. A la trobada hi participaran, entre d’altres, l’alcalde de Sant Martí de Maldà i president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, i el diputat de Salut de la Diputació de Lleida, Albert Bajona. A les 16 hores, el conseller arribarà a Sant Martí de Maldà per visitar els terrenys del futur equipament. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita i, en acabar, El Homrani farà declaracions. A les 16.50 hores, el conseller visitarà les instal·lacions del Centre de Formació La Solana de Tàrrega, acompanyat, entre d’altres, per l’alcaldessa, Maria Alba Pijuan; la directora del SOC, Ariadna Recoret, i el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Vidal Vidal. Per últim, el conseller arribarà a les 17.30 h a l’Ajuntament de Tàrrega on es reunirà amb l’alcaldessa, Maria Alba Pijuan.